Google Play | Apple App Store

”Tack för ett bra samarbete! Att arbeta med Max och MobilApp.nu var enkelt och smidigt. Max förstod produktkraven väl och levererade en bra produkt på utsatt tid. De finjusteringar och ändringar som behövde göras när vi testade att mäta med de externa Bluetooth-instrumenten löstes också bra. Vi är mycket nöjda.”

Andreas Agnesson, Produktionschef Wexiödisk

Mät:A är en applikation för kvalitetskontroll i tillverkningsindustri. I respektive produktionssteg får operatören en instruktion om vad skall kontrolleras. Mätvärden registreras av operatören som får en signal, både visuellt och med ljud, om värdet är inom toleranser eller ej. Diagram visar utveckling över tid. EAN-koder kan läsas och Digitala mätverktyg kan kopplas till appen via Bluetooth.

Fungerar på Android och iOS, telefoner och surfplattor.

Om uppdragsgivaren

Wexiödisk är ett företag inom premiumsegmentet för professionella diskmaskiner, med världen som marknad. Fokus på miljö, innovation, tillförlitlighet, ergonomi och lägsta livscykelkostnaden har gjort Wexiödisk till marknadsledande i Skandinavien. Internationellt marknadsförs produkterna under varumärket Metos.

Mer om projektet

Till extern hemsida

Dela det här projektet